TESTIMONIALS

R.v.d.B. Directeur Bedrijfsvoering Ziekenhuis

ik heb onze samenwerking als bijzonder plezierig, open en constructief ervaren. Wat aan jouw aanpak vooral opvalt is de combinatie tussen enerzijds een sterke en complete analyse van de vraag (zowel van opdrachtgever als de te coachen managers) en anderzijds jouw empatische en persoonlijke benadering. De feedback van door jouw gecoachte managers was in alle gevallen positief en dit heeft voor deze managers en de organisatie tot concrete resultaten geleid. Tot slot wil ik nog opmerken dat ik jouw open en transparante aanpak erg heb gewaardeerd. Hieruit blijkt dat je bijzonder goed bewust bent van de positie die jij als (loopbaan)coach hebt. En dat is voor de opdrachtgever een plezierige gedachte.

B.F. Senior Investment Associate, Shell Technology Ventures at Shell

Het coachingstraject bij Sandra heb ik als erg plezierig en nuttig ervaren. Verwacht geen kant en klare antwoorden over wat zij denkt dat jij moet gaan doen, maar in plaats daarvan een grondige analyse van wie je bent en wat je sterke punten zijn en vervolgens hoe en waar je die kunt inzetten. Het antwoord uit jezelf laten komen in plaats van gestuurd worden.Haar tools? Veel vragen stellen in gesprekken waar ze echt de tijd voor je neemt, een sterke punten test, andere opdrachten en orienterende gesprekken. Ik heb het traject als een motiverende stok achter de deur ervaren om er daadwerkelijk werk van te maken. En het leuke is dat je na afloop die “stok” ook veel minder nodig hebt omdat het deel van je natuur is geworden.Al met al dus een erg goede en leuke ervaring waar ik erg veel aan gehad heb, zowel op werk als persoonlijk vlak. Ik kan Sandra dus van harte aanraden aan een ieder die meer grip wil krijgen op de richting van zijn (werkzame)leven

E.N. European Business Manager multinational

“Sandra biedt een uitstekend carrière-onderzoeksprogramma aan. Dit geeft een prettig raamwerk om je professionele levenspad te evalueren en te onderzoeken wat de beste volgende stap is. De individuele invulling die Sandra op basis van haar jarenlange ervaring in HR en coaching daaraan geeft is zeer waardevol. Sinds het afronden van het programma hebben Sandra en ik nog regelmatig zeer inspirerende en motiverende, persoonlijke gesprekken en ik kan haar diensten van harte aanbevelen!”

D.d.V. Program Manager | Product Manager | Connecting IT with customers | Internet services

Sandra is een betrokken en hartelijke vrouw die op een nuchtere manier je helpt om richting te geven aan je loopbaanwensen. Hierbij neemt ze je sterke kanten als uitgangspunt en motiveert ze je om actie te ondernemen. Ik vond met name haar pragmatische aanpak erg verfrissend; geen ellenlange theorieën, maar doelgerichte en praktische opdrachten waar je mee aan de slag kunt. Ze heeft goed aangevoeld dat ik daarmee het beste geholpen was.

S.v.N. Adviseur Compensation & Benefits, International Accountancyfirm

“Sandra is an excellent coach who helps clients to think, communicate and act in ways that lead to better results. Sandra is very good in identifying the most important outcomes that clients wants to achieve, the issues that keep them from achieving those results, and the perspectives and approaches clients need to reconsider and change in order to improve results. Above all Sandra is a fine and warm person.”

A.M. Junior Expert Ingenieursdiensten at Provincie Noord-Holland

Sandra’s persoonlijke benadering en haar expertise in loopbaancoaching maken het een plezier om met haar te werken aan jezelf!Dankzij het doorlopen van ‘Het Positieve Punten Perspectief’ heb ik weer het gevoel op de juiste weg te zijn in mijn loopbaan.Ik kan een loopbaancoaching bij ‘Het Dok’ daarom ook van harte aanbevelen!!!