Sandra de Vries Robbé – Smit

Mijn naam is Sandra de Vries Robbé-Smit,  ruim 12 jaar zelfstandig carrièrecoach en adviseur bij Het Dok carrièrecoaching. Dagelijks motiveer ik Professionals tot het zetten van een inspirerende en passende carrière stap. Daarnaast ben ik ook studentencoach en studiekeuzecoach voor Havo 4/5 en VWO 5/6 scholieren.

Voorheen ben ik jarenlang werkzaam geweest binnen de Executive Search branche en Werving en Selectie. Ik heb hierdoor BV Nederland goed leren kennen, van overheid tot het bedrijfsleven. Een mooie basis voor het werk dat ik nu doe.
Zie voor meer informatie Linkedin. 

De wereld is aan het veranderen. Oude systemen verdwijnen en nieuwe komen daarvoor in de plaats. Er is ruimte voor een nieuw soort professional. Een professional die zelfbewust, kalm en met een duidelijk doel voor ogen een positieve bijdrage wil leveren. Deze ontwikkeling inspireert mij enorm en mijn drijfveer is om jongere (en oudere;-)) professionals in dat proces te coachen. 

Ik combineer inzichten uit de Psychologie, Sport, Marketing en Mindfulness voor de programma’s die ik voor mijn klanten ontwikkel. Ik leer iedere dag, van mijn klanten, van workshops, colleges, podcasts en studies en ik volg de nieuwste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied op de voet.

Ik ben Noloc Erkend Loopbaanprofessional, daarnaast gecertificeerd ACT trainer en internationaal gecertificeerd gebruiker van PPA (Persoonlijke Profiel Analyse) van Thomas International.

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bel of mail mij, ik verheug mij je te ontmoeten!

Bel mij op 06 25151393 of mail naar sandradevriesrobbe@gmail.com.