Time and Silence

22. mei 2014 by Sandra de Vries Robbe
Categories: Geen categorie | Leave a comment

Is it that simple? Yes it is!

Is it that simple? Yes it is!

12. april 2014 by Sandra de Vries Robbe
Categories: Geen categorie | Leave a comment

elevatorpitchPractice your Pitch!

Volgende week is het zover, je gaat op gesprek voor de functie die je geweldig lijkt.

Hoe bereid je jezelf het beste voor op zo’n belangrijk gesprek?

Stap 1. “Tell us your story

Ben jij de persoon die deze organisatie met jouw input gaat verbeteren? Dat zal de essentie van het gesprek zijn. De harde criteria als opleiding en specifieke ervaring heb jij in huis. Ze hebben je CV bestudeerd en je op basis daarvan uitgenodigd. Maar wie ben jij? En wat kom jij brengen? Dat willen ze weten. Vertel je verhaal, to the point, krachtig en overtuigend. Wat is de fascinatielink tussen jou en deze organisatie. En wat kun jij met jouw sterke punten, personality en ervaring toevoegen?

Stap 2: “Vergroot je kennis”

Verzamel informatie over de organisatie en je gesprekspartners, via website, linkedin, twitter. Zodat je op de hoogte bent van zaken die nu spelen. Je toont daarmee je enthousiasme, interesse en betrokkenheid en je kunt gerichte, vakinhoudelijke vragen stellen.

Stap 3: “Mindset”

Onder topsporters is het al de normaalste zaak van de wereld: visualiseren. Zij visualiseren continue de opeenvolging van alle bewegingen die zij moeten maken om tot een optimale prestatie te komen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat het werkt. De kunst van visualiseren is niet alleen voor topsporters weggelegd. Ook jij wilt in optima forma, ook mentaal, voor de dag komen. Dus visualiseer het doel dat je wilt bereiken. Stap voor stap. Stel je voor hoe je enthousiast je verhaal vertelt en mogelijke vragen beantwoordt, daarmee train je jezelf mentaal naar een optimale prestatie!

Succes met je Pitch!

26. maart 2014 by Sandra de Vries Robbe
Categories: Sollicitatie coaching | Leave a comment

CHECK THE IMPACT OF WORDS!

25. maart 2014 by Sandra de Vries Robbe
Categories: Geen categorie | Leave a comment